Amerikaanse frisdranken

Min: €0 Max: €5

 Gratis bezorging vanaf €50

 Snoep uit de hele wereld

 Extra voordelen via account

Zoals je bijvoorbeeld ook Belgische frieten en Italiaanse pizza hebt, zo heb je ook Amerikaanse frisdranken: het beste van het beste wat op dat vlak te vinden is. Kom eens langs bij Candymine en ontdek, naast de overbekende merken als Coca-Cola en Fanta, ook de Amerikaanse frisdranken die bij ons minder bekend zijn, maar daarom niet minder overheerlijk smaken!

Benieuwd naar onze overige producten?

Bekijk ons volledige assortiment

Ontdek de beste Amerikaanse frisdranken

Al meer dan tien jaar lang zijn wij dé specialist in buitenlandse (en dus ook Amerikaanse) snoep en frisdranken. In onze online winkel vindt u daarom ook overbekende maar in België ondergewaardeerde drankjes zoals Dr. Pepper, Stewart’s en Freez. Het ontdekken meer dan waard en bij ons altijd te krijgen, op elk moment van de dag. Bij ons is het elke dag de zoete inval!

Vul uw winkelmandje met lekkers

In onze Candymine zit het vol met overheerlijke snacks om te ontginnen. Naast Amerikaanse frisdranken vindt u bij ons ook alles van schepsnoep tot pikante chips en alles daartussenin. We blijven ook elke dag in de weer om u nieuwe overheerlijke producten aan te kunnen bieden. Zo voelt u zich bij ons elke keer weer als een kind in een snoepwinkel. En wist u dat aankopen vanaf €50 gratis verzonden worden? Kortom, tijd om te snoepshoppen!       


Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »