Calypso " taste of the islands "

Min: €0 Max: €5

HET CALYPSO-VERHAAL

Het originele, en nu beroemde, Calypso Lemonade recept werd gemaakt in 1985 in Milwaukee, Wisconsin, door de eigenaar van de King Juice Company Inc. Het idee was eenvoudig - maak een authentieke, heerlijke limonade gemaakt met echte citroenen en echte suiker. We maakten de limonade in kleine batches en leverden deze lokaal op de bedrijfswagen.

Door de jaren heen, onze originele limonade groeide in populariteit. Versterkt door de reactie op onze limonade recept, en geïnspireerd door de vruchten, smaken en de geest van de eilanden, onze originele limonade kreeg de naam Calypso in 2000 en groeide uit tot vier limonade mengsels.

Fast forward naar 2018; de eilanden inspiratie werd tot leven gebracht nog meer met nieuwe aquarel graphics en eiland bladeren. Meer dan een dozijn limonade, limoen en thee en limonade combinaties zijn nu beschikbaar - allemaal op basis van onze Original Lemonade recept. Elke Calypso smaak is gemaakt met een focus op kwaliteit, met behulp van echte citroen of limoen stukjes, echte suiker en natuurlijke smaken.


Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »