Frisdranken

 Gratis bezorging vanaf €50

 Snoep uit de hele wereld

 Extra voordelen via account

Bent u de klassieke smaakjes weer eventjes beu en heeft u meer zin in speciale frisdranken? Daal dan af in de Candymine en ontgin de grootste schatten op het vlak van speciale snoepjes, chips én frisdranken en ontdek nieuwe favorieten!

Benieuwd naar onze overige producten?

Bekijk ons volledige assortiment

Speciale frisdranken vol exotische smaken 

Candymine heeft als specialist in snoep één doel voor ogen: haar bezoekers laten kennismaken met speciale frisdranken en snoepjes van over de hele wereld. De passie is er na al die tijd nog altijd, steeds opnieuw worden nieuwe bronnen aangeboord. Ook op het vlak van frisdranken hebben wij reeds een heleboel speciale smaken in ons aanbod op kunnen nemen. Black Cherry, Blue Hawaï, Paradise Punch… Neem een kijkje in het assortiment en laat u eens verleiden, u verdient het!

Kom shoppen in ons aanbod

Van Dr. Pepper tot Stewart’s en van Chupa Chups Drinks tot Capri-Sun: speciale frisdranken genoeg om te ontdekken! Neem gerust ook eens een kijkje bij de rest van ons aanbod: buitenlandse chips, Amerikaanse snoeprepen … maak uw keuze uit de beste snacks van over de hele wereld en ontvang ze binnenkort bij u in de brievenbus. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Onze klantenservice helpt u graag verder! U kunt ons ook altijd bereiken op het nummer 003289355470 of via [email protected].

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »