Disclaimer

Over deze disclaimer:

In deze disclaimer vind je een overzicht van de belangrijkste voorwaarden van de site.

Bij de algemene voorwaardenvind je onze complete voorwaarden, alleen de algemene voorwaarden zijn rechtsgeldig.

Informatie:

Alle prijzen op deze site zijn in Euro en inclusief BTW en exclusief verzendkosten, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze website wordt gepubliceerd is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen zijn de prijzen en de specificaties van producten. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze aanbiedingen, facturen, offertes en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Aansprakelijkheid:

Mocht blijken dat er op deze site onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Ilko BVBA geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Ilko BVBA geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie.

Links:

Bepaalde verwijzingen op deze site kunnen linken naar websites die door derden worden aangeboden en onderhouden. Hierover heeft Ilko BVBA geen controle. Wij dragen en aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud of informatie van dergelijke sites.

Herroepingsrecht:

Wettelijk gezien zijn cadeaukaarten en producten met een houdbaarheidsdatum uitgesloten van het herroepingsrecht, waaronder dus alle levensmiddelen. Non food producten kun je binnen 14 dagen retourneren. De retourzending komt voor eigen rekening. Lees meer over ons retourbeleid in de algemene voorwaarden en op de pagina verzenden en retourneren. Wij nemen alle voorzorgen in acht om ontvangen gegevens van onze klanten te beschermen.

Contact:

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met onze klantenservice op te nemen.

We helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »